Dagarna springer, liksom bloggen

Man kan tro att man kommit till en kyrkogård när man kommer in till min blogg, så dött har det varit nu ett antal veckor eller två, men det är sånt man får stå ut med. Har inte haft så mycket att dela med mig av, eftersom jag inte har nått intressant liv kanske?

Låter väldigt tragiskt att säga, eller så är det bara det att jag inte vill eller kan skriva ut allt här? Nae vet faktiskt inte vad det beror på, kanske på att man börjar ge upp bloggandet?

Ibland kommer suget då man vill skriva lite och vara mer aktiv, men ibland vill jag bara slippa bloggandet själv och läsa andras - Så enkelt och bra.

Denna helg har det hänt lite iallafall, syster kom hem i Fredags med Ollepolle. Så då vart det en massa Ollemys för fulla muggar och har knappt släppt hans blick när han varit vaken, inte bokstavligt sagt men nästan.. Vilket resulterade i lite gulliga bilder jag och syster knäppt. Den där "lilla" mysungen.. 

  
  
  

Allt går så fort så man nästan inte hinner med, snart är det sista april och då åker jag och M. ner till Sthlm för att fira det där med våra små turturduvor, sen fyller jag år och sen är det dop för lillen..

Vem vet när nästa inlägg kommer?

Glad jul

- och god påsk

Nu ska jag skynda mig äta upp allt godis så inte påskkärringarna som står på kö här utanför får någonting, taskigt inte sant? Men dom får gott allt äta frukt eller nått ;)
Mitt godiiis - Mitt Godiiis

RSS 2.0