Ny soffa

Efter ett jobbpass på 5 timmar idag, en kortis med andra ord. Vilket var rätt så skönt egentligen.. Iallafall så åkte jag och älskling till Bollnäs vid 15.30 ungefär för att kolla ut någon soffa till lägenheten.

Har kollat runt lite på blocket men inte hittat någon fin, och inte heller på jysk för dom tyckte Martin var lite för liten när vi väl provsatte oss. Så vi åkte in på Trosells (?) roligt namn.. men där hittade vi iallafall en fin soffa som vi klingade direkt. Första han sa; Vill ni ta med soffan på engång hem eller hur vill ni göra?

Men inte hade vi tänk köpa en soffa just NU, och inte heller trodde vi att vi skulle hitta en så fort. Så vi fick fri hemkörning imorgon till lägenheten så då börjar det likna något :D SKa tillägga från Bollnäs till byn, inte illa pinkat.

Så i morgon fick jag hoppa in lite extra också på kvällen så det blir en 5 timmars kväll i morgon med, och 5 timmar på förmiddagen. Så jag tjänar väl in pengarna som jag la ut på soffan idag.. :)

Har fortfarande ingen bild, så det blir ett tråkinlägg. Kommer väl en massa sen om ett tag, så då kommer ni få nog av bilder på lägenheten, därför får ni se lite ifrån norgeresan vi gjorde..


Vårt kök i stugan

Min första Torsk, på 3 kg..

Simons största fångst, en Torsk ;) haha.

Efter 3;dje dagen kom den största fångsten, Simons 8 kgs Torsk.
Medans baby bara fick en på...

5,2 kg.. Även om hans såg större ut så vägde den 2,8 kg mindre.

Sen var det bara att börja filéa, efter den största fångsten på hela resan. men vi hade ändå nästan lika mycket med oss in varje dag, så efter 2-3 timmar i renseriet så fick man andas ut och duscha av sig all lukt..


Hoppas ni njöt av dom mysiga bilderna ;) haha, dock så glömde vi knäppa bild på min största som jag fick.. Vi trodde att 3kgs torsken skulle bli min största men jag fick faktiskt en på 5kg. Vilket jag är otroligt stolt över :)

Fler bilder kommer någon annan dag, så ni får se hur vi bodde och allt.

Nyrus i kroppen

Allt är som fjärilar nästan, hela kroppen har fjärilar..

Har varit i lägenheten idag sen kl. 11.00 fram tills 15.30, då jag skulle åka till jobbet.. Älsklingen har slipat på tapeterna i vardagsrummet och jag har donat i köket.. har tänkt att jag ska ta före och efter bilder i vardagsrummet så man får se hur de såg ut förut och skillnaden sen när vi fått upp våra tapeter som vi valt :)

Så nu är det bara hoppas att dom kommer passa och bli perfekt där också. Sånt som märks :)

Svärfar och martin kommer börja tapetsera och så på måndag, så det kommer gå fort dedär :) Båda jobbar förmiddagar denna vecka så då kan dom vara där mycket och hålla på :)
Fick även in en del saker idag i köket, vilket är skönt så man får in något.. Annars blir det väl panik och bara en massa saker här och där när vi väl bor där.

Så vi tar in saker, och skaffar oss idéer tillsammans :)

Nu ska jag fortsätta äta min värdiga paj efter jobbet, måste passa på äta nu medans man bor hemma. Vem vet när man får mat nästa gång annars? ;D haha!

1 månad sen, ohja!

Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av mig själv, harkel!

Antar att det är nu som jag har anledning till att börja blogga igen? Jag och Martin har idag varit på lägenhetsvisning, kollade på 5 stycken lägenheter. 3 stycken på Trekanten och en på St. Olofs och en ovanpå Handelsbanken.

Efter andra lägenheten blev vi fast, båda utgick ifrån den lägenheten och det enda vi tänkte som var "negativt" var att vardagsrummet var lite stort. men hallå, det finns möbler att fylla ut med, så det ska nog ordna sig..

Så vi skrev kontrakt idag - Glader!

Den första september flyttar vi dit, och är sambos.. Som man längtat! Fick nycklarna redan idag, så vi ska tapetsera om vardagsrummet och hallen, eftersom de som bott där tidigare haft en katt som tydligen gillade dessa tapeter så, och de var relativt nytapetserat där före så vi fick allt gratis.

Så älsklingen ska fixa det, ska bara kolla upp vad vi ska ha för tapeter.. En fondvägg kanske? Hmm, Så svårt det kommer bli..  Bilder kommer senare då vi har fixat allt tror jag, kommer nog gå och dö av längtan tror jag..

Jag gör det redan så, vänta 3 veckor ungefär det kommer tära på mig.. haha!
RSS 2.0