Delad tur

Återstår 6 timmar sen av mitt kvarstående pass, som börjar 15.45.. Har redan jobbat en del idag då jag började 07.30 - 12.00, då jag har delad tur så är jag lite ledig mellan 12.00 och 15.45. Så då kan man få lite mat i magen och vila upp sig lite inför kvällspasset. Vilket är lite trevligt.

Har förövrigt blivit en liten gottegris, nog för att jag varit det hela tiden men nu när jag jobbar är det nog lite extremt. Känns som jag behöver socker hela tiden, och jag går inte upp i vikt heller.. ÄN, ska jag säga.. Men det dröjer väl några veckor bara så väger jag 100kg, men nae.. Det tror jag väl inte, innan dess har jag nog slutat.

Livet är för kort för att man ska sluta med en massa godsaker och så, och man ska få äta vad man vill.. För livet går inte ut på att banta och sluta med allt gott. Det anser jag iallafall. Man kan träna samtidigt isåfall :)

Mina åsikter och tankar, ja det skriver jag här. Sen om dom betyder något det är en annan femma..

7 Juli - More than u can say

Ännu en jobbdag har gått av stapeln. Var markvärd idag så det var rätt skönt, bara ta hand om de som bor inne på Näbo och fika med dom typ. Så inte klagar jag heller..

Rebecka och jag var där på Eftermiddagen och fick för oss att baka Rabarberpaj, med ett recept som fanns där.. Och ja, jag vet inte om man ska kalla de en paj men.. Det blev ungefär som en sockerkaka med lite rabarber i, det låter väl gott? Hahah.

Ja men gott blev det också tillslut. Först tyckte vi att de var lite för lite smet, så vi dubblade satsen, och inte nog med det så hittade vi inte en pajform heller, så vi tog en sockerkaksform så. Ja ni kan tänka er hur den såg ut..

Kladdig i mitten och perfekt på kanterna, typ rann i mitten av kakan. haha, men jag lovar. The oldies love it. Så jag antar att det var en oldies kaka av nå slag (?) ;D haha.

Nae, funderar och funderar hur det blir efter sommaren, då sommarjobbet har slutat och allt, alla andra får semester eller jobbar bara lite nu i sommar.. Men lilla jag då, jag får stånka och stöna ända tills 22 Augusti jag, men högst 2 dagar ledigt i veckan.. Men nu ska jag inte klaga, fick byta bort en dag så jag kunde åka till Norge också under vecka 31, så då blir jag borta i 6 dagar, så det får väl bli min semester de då..

Och vad gör jag sen då, när allt har slutat? Jag måste flytta för att få jobb, så det återstår att se vart jag vänder mig.. Martin har fast här i byn och vägrar lyfta på arslet, så jag får ta saken i egna händer och se vart dom för mig.. I byn vill jag inte heller bo, så..
RSS 2.0