Work and work

och en massa kärlek :)

Det är midsommar, och man jobbar men snart är dagen slut och jag far hem till älsklingen min, och firar lite på kvällskvisten såhär..
Mamma och pappa åkte till Västerås idag och kvar är jag, undra ja när jag ska få tiden att åka dit och hälsa på Ollis igen jaa.. inte många dagar jag är ledig och kan åka dit :(  Men jag hoppas dom kommer hem nu snart så jag får gosa lite också med Olle, det var ju somsagt nästan 1 månad sen, vilket känns som mer nu när man tänker efter..


Men men, får väl bli någon gång i Augusti då jag slutar jobbet, vilket är en evighet tills dess :P
Men jag hoppas du ser detta Anna och kommer hem snart nog ;)

Ibland funderar man lite över hur man ser ut

Vaknade i morse av att babys alarm på mobilen ringde, och fick på något sätt för mig att jag låg bredvid en tant (?) Så jag vaknade av att jag blev skit rädd.. Och hur ofta brukar det hända(?!) haha!

Så jag kan ju säga att det tog ett tag att somna om efter det.. Men när man väl vaknade så var det strålande sol och 25 grader varmt, så jag skynda mig på med träningskläderna och ut på en liten gå/jogg-runda vid ämnebo. Och när man väl har vart så duktig, så blir man ju sugen på allt sött också, och igår fick jag beröm över min Ris ala malta jag gjorde till en tant, så tror ni inte på fasiken att man lära till och göra lite sånt?

Åh, så längesen kan jag säga.. Sen i julas kanske? Shit.. Det är en rätt som inte har några årstider då den ska ätas, utan den kan ätas när som helst..

Såhär knasig kan man bli av att ha tränat lite och fått i sig Ris Ala Malta.. Don´t try it!


Och vet ni vad jag kom på? Visst liknar jag lite Dave Dave som dom påstår är Michael Jackson? Haha!


Nya glajor

Har länge trånat efter glasögon, och provade ett par på Hertmans här i byn, och dom skulle gå på 3100;- ungefär - Och visst, ja det var väl inte så farligt tyckte jag, tills jag gick in på http://www.favoptic.se - och ja, där hittade jag ett par för 395;-.. Och resultatet är här;
Tyckte inte att det såg så dåligt ut egentligen, för att betala 395;- för ett par glasögon så är jag nöjd ;D
Och inte ser jag sämre i dom heller, så det är väl tur!

Tidigare idag var jag ute och gick en sväng med Elin, blev en 70min kanske, nått sånt. Så nu känns det som man är på G igen, som alla andra gånger. haha! Men tänk att de kan vara så svårt att bara ta på sig skorna och gå ut en sväng.. Så svårt är det egentligen inte men. Det är väl jag som är lat kanske? ;D

Så nu väntar jobb om 2 timmar, jobba lite extra nu när en blev sjuk, men inte tackar jag nej inte :)
Som tur är det bara en 15.45 - 21.45 tur.. Så det blir lite läggning för gamlingarna och så :)

RSS 2.0