Kortis veckor

Jag älskar verkligen korta veckor..

Det är nu man inser att man ska vara glad för det man har, och just för att jag är på praktik just nu så inser jag hur himla bra jag hade det som gick hemma och sökte jobb och bara slappa - haha!
Fast det är just nu man också inser vilken dålig dygns rytm man hade, gick och la sig vid 01.00 och vaknade vid 11.00 - Istället för nu, somnar som en stock innan kl. 22.00 och upp och hoppa vid 07.00 på morgon, förstår ni då hur skönt det är att få somna en Fredag kväll och veta att ingen klocka kommer ringa? Lovely!

Så imorgon slutar ungarna 11.50, så som jag gör, eftersom jag har kort dag då, vilket innebär ingen fritids - YES BOX!
Idag blev det också en kort dag kan man säga, hade ett inplanerat "Möte" med arbetsförmedlingen idag, som bestod av avslutning för Aktiv Ungdom. Var tydligen 3 månader sen vi började med Aktiv Ungdom, så idag var det avslutning på IP kl. 13.30, så vi bowlade och fikade, skit kul må jag säga. Inte alltid man träffar dessa folk, så det är kul ibland att ses, men synd att de är över nu.. Men det kommer väl flera möjligheter :)

Och jag har nu 4 veckor kvar ungefär på skolan på praktiken, och vet inte ifall jag ska fortsätta eller hur jag ska göra.. Det är kul där, men onödigt eftersom det inte leder någon vart.. Men en bra erfarenhet och bra kunskaper, och bra för CV - Men en fortsättning? nae dom får nog kalla in mig som extra isåfall om dom behöver mig ;)En tanke som slog mig idag, är att min lilla gubbe nu väger 7500g, och är 4 månader.. Han ska döpas i Maj, och då är han 6 månader, och hur mycket väger inte den lilla då (?) Och jag ska stå och hålla i han under hela tiden,
Gissa om jag måste börja träna armarna på gym nu?


Min underbara syster och Ollepolle 

En trist och tråkig dag?

 
 

Ohlala, har nog aldrig blivit så bra som på dessa bilder, Grr..
Nästan så jag blir sugen på mig själv. haha ;)

Det gick en dag, sen var de kört

Vet ni vad?

Jag fick med baby på en promenad, eller han promenerade inte. Så mycket ville han inte, så han fick ta cykeln bredvid och jag tror vi var ute i ca 50min-55min, 7,5km eller nått. Vet inte ifall de är fort eller sakta, orkar inte räkna och mitt huvud är inte med i svängarna nu ;D Men i mitt huvud låter de bra, och sakta gick jag inte heller enligt mig själv.. Tror vi snittade på 7km/h iallafall eftersom babys cykeldator visade på det..

Men det var bara den dagen också, mer gick det inte.. Honey fick ont i höften igen så det blev ingen promenad igår, TYPISKT! Men istället låg vi i sängen och kollade på Sm-finalen. Som jag förövrigt nästan var helt extas över. Gash, har nog aldrig hållt tummarna så mycket som jag gjorde igår (För hammarby) - tycker dom är värd ett guld efter 7 försök och endast silver ;) Men dom är nog dom enda 2;orna man kommer ihåg, för visst har man hört;

Man kommer aldrig ihåg en andra plats (?) Ja så lät det när byn förlorade förra året, och vips, hur låter det nu?
"Vi har gjort det fantastiskt att komma till final och vi är grymt stolta över en silvermedalj, dethär kommer nog sverige alltid komma ihåg" - typ.. Hmm.. Jo tjena!

Inga onda feelings här inte, trött på en massa prat om att byn är inavel och allt - Opps, den som sa det han var det? ;)
RSS 2.0