Vem hade kunnat trott det?


Var in och kollade på namngeneratorn och där fick man skriva i sitt namn; vilket jag fick denna bild ifrån. Lite rolig läsning om mitt namn.
Sen klickade jag in och kollade vad våra barn skulle kunna heta;
Till Flicknamn fick jag: Jasmine
Till killnamn fick jag; Juha

Fina namn, kanske nått att fundera på? ;)

workie

Ännu en jobbdag har gått av stapeln.. Igår var det C1 som gällde och idag var det C2. Men det går bra ändå fastän man får flänga fram och tillbaka, men man blir trött i huvudet sen istället av att hålla reda på alla. haha

Så man får alltid så fint välkomnande när man kommer hem ifrån Zeke, och jag tror nog att mamsen är lite fäst vid han också ;) Men det är lugnt, du kan få vara hundvakt lite ;)

Så nu har jag städat lägenheten, diskat och tagit reda på skit. Känns som det är det enda man gör ungefär.
Och nu ska jag väl, bättre sent än aldrig men gå och göra nått att äta. Vad nu det ska vara..  

lång dag med andra ord

Vid 4 gick jag och Zeke ut för att leka av oss lite, BÅDA två med andra ord.
man har nog blivit som ett barn igen som tycker livet leker. Förstår inte hur man kunde ha fått allt så bra egentligen på bara 2 månader.

I like it!

Gick till St. Olovsbacken och kastade lite boll och lekte av oss lite, men gick sen vidare hem till Mamma och Pappa för dom ville leka lite dom med me Zeke, så vi gick ner till Öjeparken och kastade mer boll så Zekis blev så trött så han knappt kunde stå. haha.. Då är man slut..Så nu ligger han och sover på sängen och är helt slut, var meningen att vi skulle ut och gå med Larschan och Becca, men Zeke är så trött så han skulle nog inte palla en meter ens just nu, inte jag med för den delen så :P haha..

RSS 2.0