23 Juli 2011

Gud vad det regnar och har sig hela tiden, blir inte klok på detta väder.
Jag som skulle måla huset medans Martin var i Norge och fiskade, men tjii fick jag!
Har inte varit sol en endaste dag ungefär sen han åkte förra Lördagen, och nu är det.. Jo lördag igen och han har nyss kommit hem..
Så han står i duschen just nu, och jag har lagat mat tills han kom hem, så de står här på bordet och väntar på han, och mig för den delen.

Sidan under ombyggnad, har precis tagit bort en stor sälg som var mitt framför fönstret, så vi fick kapa ner den ner till rötterna och gräva ur. Sen hade de varit ett land där en gång i tiden så det fanns gatstenar och stockar under gräset så dom fick vi gräva upp, så nu har vi sått lite gräs och så, förhoppningsvis blir de en gräsmatta :)

Härliga dag :)

Sitter just nu ute och solar och lyssnar på Bandit Rock :)
super mysigt.Ångrar inte en sekund att man lämnade lägenhetslivet, för det är nu man trivs. Och både jag och Martin är såna som vill fixa och hålla på, så när vi väl börjar så går det undan :)
Så vi har nu fixat lite i trädgården, klippt gräs, röjt och rensat lite rabatter (Dom som fanns) haha. var dock inte så mycket men alltid något.

så idag har vi hållt på och slipat lite på ytterväggen så nu har vi en länga kvar bara, och i morgon kommer sängen.. Som vi längtat efter den :D och inte nog med de så blir de lite barnfritt i morgon med för då ska lilla Zeke sova över hos hans ex mammas lillasyster Emelie. Haha lite komplicerat dedär men :)

kommer sakna lillen, men de blir nog roligt för han ändå :) Plockade förövrigt första fästingen på han idag, blää!
Så när han är borta så kan vi fixa lite mer för då är han inte med och ska vara först på allt så de blir nog bra :)

Jobbar en vecka till bara sen så har ja semester med i 3 veckor, vilket kommer bli asnice :) Börjar semestern med att gå på bröllop på lördagen så då får jag gå med svärföräldrarna eftersom Martin åker till Norge då, och igår var vi på dop med på lilla Alexis, superfint och härligt var det :) 

Bilder kommer väl sen, då jag hittat någon telefonkabel till datorn ;D hihi!
 

RSS 2.0