The big day

I morgon är den stora dagen, då vi får huset :) Äntligen!
Men vi fick nycklarna redan idag utav "fd" husägaren så man kan säga att vi bor där halvt, har iallafall alla saker där, och har redan börjat pygla på inne. Så de är fix fix fix.. Men en massa har gjorts också, så imorgon får min lilla ängel flytta till huset med, lilla Zeke gubben.
Så imorgon skriver vi på papper och sen ska vi jobba lite till kl. 13, sen åker Martin och klipper sig, och SEN så. Är det vårat. Då ska vi dona på :) Kommer bli såå roligt.


Midsummer i V-ås

Efter en helg i Västerås och lite midsommarfirande i Anundshög (?) så är man hemma, kom hem igår och just då åkte Martin och fiskade med några kompisar, så de blev en Lördag för mig själv. Och när jag är själv så är det farligt.
Beställde en Iphone när jag var hos syster igår, och när jag skulle sova igår natt så låg jag och tänkte på om jag verkligen behöver en och varför, skulle ju bara kosta en massa pengar och bla bla, så jag skickade till Halebop och skrev att jag ville avbeställa den, och fick mail om att den var borttagen, men what the fuck? Jag är ju i behov av en telefon, men vad för telefon vet jag inte så..
De går så med mig, jag som tänker för mycket på pengar och är en ekonom ;)

Nu har jag ingen på lager längre, någon som vet någon bra telefon man kan köpa?

Så i min ensamhet igår satt jag och drack vin i ett ölglas - haha! Eftersom nästan allt är nedpackat så fick de bli så, och jaaa.. Vi flyttar snart :) På Fredag skriver vi papper och får nyklarna så denhär helgen är den sista i lägenheten.
Besiktningen av lägenheten är på Torsdag så då får vi flytta hem i någon dag till mor och faren våran, så de blir mys :)

Efter en långhelg

Känner mig helt död, med andra ord. Efter en långhelg känns det segt att börja jobba igen, och efter att man varit med syster och hennes familj och brorsan så känns det ännu mera segt att komma tillbaka till vardagen igen eftersom man haft det så mysigt.

Och innan jag åkte dit så tänkte jag; tänk om inte Olle känner igen mig? Eftersom det går ju alltid någon månad innan vi träffs igen men ack så fel jag hade, han visste nog vem jag var den lilla gofisen. Så nästa gång vi ses så kommer han få springa på MIN tomt så då kommer han få springa mycket allt.

(Huset just nu, som kommer få sig en omgång sen, altan ska bort, en ny bro ska byggas och det bruna blir vitt.)

I fredags åkte jag dit, så då gick vi lite på nya ikea som förövrigt är... SUPERstoort. Sen har vi varit på någon marknad och varit på stan, bara vi syskon och haft det mysigt, inte alltid det händer kan jag säga. Men när jag skulle åka fick jag världens gosigaste kram av lillen, så den håller man sig länge på.

Utöver det roliga så har jag fått en visdomstand som inte vill mig väl, har haft ont sen i fredags och knaprat tabletter sen dess men inte släppt än, så idag ringde jag mina fiender (Tandläkaren) och ville kolla ifall de var något så dom spolade rent och gjorde illa mig så jag halvt grina i stolen - PINSAMT men ont gjorde det :( och då passade dom på att göra en undersökning med eftersom dom ändå skulle kalla mig nu i Juni, sådet var väl tur så hann jag inte gruva mig.

Men icke någre hål here inte, gissa om jag blev superglad? haha.. Jag som ALLTID har hål, och då menar jag alltid så det här var super för mig.. och de är väl så nu bara för att jag har tandvårdskort med så jag slipper betala någon när jag går dit, då har ja väl inge fel bara för det.. Men nu är tänderna glada några månader till, ska se till att gå dit och kolla iallafall 2 gånger per år så man slipper laga alla tänder på engång.

Men min visdomstand är fortfarande jäklig och ont gör det i hela käften på mig. Synd om mig. Får se om man kan sova inatt nu då.

Natti natti

RSS 2.0