Dagarna rullar

Här ligger man i sängen efter en jobbardag, åkte till Bollnäs sen en sväng med Mamma & Pappa också för mamma ville dit, så då slank det ner en Bh + ett nagellack hos lilla mig, så nu är man någon sak rikare. Men även lite pengar fattigare.

Åt på max så magen är fullproppad, och efteråt är de så jäklans äckligt med hambugare, och eftersom jag inte äter hamburgare så har ja alltid kört med Greenmål, som förövrigt är supergott men som nu börjar bli vääääldigt uttjatat. Så nu ligger man här och har ont i magen, vet inte varför men jämt när jag har druckit oboy eller mjölk så har jag fått ont i magen, så jag har provat laktosfria mjölken och det känns lite bättre faktiskt, men jag äter ju fortfarande saker som innehåller mjölk så kanske ska testa ta bort allt sånt?

Galen håller jag på att bli också, sitter och kollar runt på inredningssidor och försöker få inspiration till huset så nu planeras det :) roligt!

Nu är det dags igen..

Känner att jag måste skriva av mig, och mitt begär att få skriva har kommit igen.. Förhoppningsvis ett tag iallafall - Köpte en dagbok för att skriva i men har bara blivit några rader sen sket det sig också, men lite roligare att skriva på datorn eftersom jag får skrivkramp. haha - bra gjort!

Har et
t nytt jobb sen tidigare, och nyblivna husägare - så livet kan inte vara så mycket bättre just nu. Flyttar in om en månad ungefär så då blir det bara att köra på med allt vi ska göra, som vi planerat iallafall :) Så man börjar känna lite shopping begär av att köpa saker till huset, men hejda mig - HEJDA mig!

Det är tur man har familjen som stöttar en och står där dom är, vissa säger att man är för ung för hus och allt men ett hus är inget som man måste bo i hela livet - trivs man inte kan man alltid flytta, även om det kan ta ett tag att sälja huset så jag förstår inte hur andra resonerar..
Bara för att man flyttar till hus behöver man inte gifta sig, man behöver inte skaffa barn eller nått - Vi köper hus för att vi VILL, och för att vi inte vill stå och betala 4500 kr i hyra ungefär till... INGENTING. Och då ingår inte elen heller. Och vi bor i en 2:a..  Därför skaffar vi hus, får de bättre och får göra vad vi vill, och vi betalar hyra till.. OSS själva..

Synd att andra inte kan vara glad på andras bekostnad utan tänker bara på sig själv.. Och ja, vi förstår att det inte är en dans på rosor att bo i hus, men som sagt. Går det inte så kan man alltid sälja.. Och det är ingenting man binder sig på hela livet så.. Och att vi flyttar till Viksjöfors beror inte på något annat än att vi hittade ett perfekt hus som vi ville ha, med 2 sjöar nära huset så bättre kunde inte hjärtat få det. Hade huset varit i knåda hade vi ändå velat haft det, hade de legat i Byn hade vi också vela haft det så. Ingenting annat!

Nog om agg..
Fick ur lite skit ur skallen iallafall ;)


RSS 2.0