snart så..

En stund kvar tills det är "Söndag" igen, dvs ledig dag. Ska bli så skönt att få sova ut i morgon, och min trötthet har verkligen inte försvunnit som man läst att den "ska" kunna göra. Men inte klagar jag, tur jag älskar att sova ;)
 
ikväll blir det en tur ut till några vänner och grilla, om vädret tillåter. Så det blir premiär, fast med kyckling ikväll dock. Så längtar tills jag får äta kööött. så gott det kommer bli, tror det blir köttpremiär i morgon istället :)
 
Så tråkigt att man jobbar de sista veckorna här, och vet att man inte kommer tillbaka heller. Om man inte har sån tur att företaget får in nåra mille så det löser sig. Perfekt jobb för mig som älskar att köra med andra människor ;) haha. Men så tråkigt att sluta, trivs så  bra här! Men jag vet att jag kommer trivas hemma också med bäbis så det går väl ingen nöd på mig :)
 
och till helgen kommer syster med familj, yee! :) Småbus med barnenen. :)
 

v 20

Då var det dags för ny vecka igen, gud vad fort det går :) v20.

Barnet

Barnet är från huvud till stjärt ungefär lika stort som en honungsmelon. Alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20, sedan ökar skillnaderna. Fostret får nu det vita fosterfettet som ska skydda huden mot fostervattnet. Vikt 350 gram.

Det går snabbt och man hinner knappt med, kanske bra att man köper på sig saker nu eftersom man vet att tiden går snabbt. Hämtade ut mer paket igår innehållande täcke och kuddar till spjälsäng och vagga :) Så nu ska vi hämta hem en vagga som Kent gjort förut när Carro och Martin var liten, så nu ska vi måla och dona och göra den fin :)

Förövrigt så håller vi på och tapetserar vardagsrummet så det blir enfärgat, såå skönt att bara få en färg på väggarna istället för en massa blommor. Så får se om man åker hem tidigare för att hjälpa hjärtat tapetsera eller om man sitter här och ugglar när de inte finns nå att göra..

Comfort duo

Gårdagen bestod av en tråkig nyhet, och det är varsel på jobbet och det är 25 pers som får sluta, därmed jag också så sista juni gör jag sista dagen, lagomt till semestern och mammaledigheten. På ett sätt skönt att få extra tid hemma och slappna av men tråkigt att förlora jobbet som man har trivts med så bra, men hårda tider just nu..
 
Mitt i all dipp så fick jag en avi på telefonen att jag hade paket att hämta ut, så ilfart till ica och där väntade 2stora paket, tur Martin var med ;)
Åkte fort hem och packade upp vår fiina barnvagn som jag beställde i förrgår (?!) Fick den dagen efter, det kallar jag service. och snabb frakt även fast det var strejk.. Trodde det skulle ta några veckor, därför beställde jag i Tisdags men ack så fel man kunde haa.
 
Så nu står den där hemma och längtar efter att få användas utav vår lilla plutt.
Och den är snyggare i verkligheten, mer gråa detaljer än vad man ser på bilden :)
RSS 2.0