14 augusti

En tur till Bollnäs blev det igår med brorsan, tänkte kolla på lite schampoo och sånt å ha med i bb-väskan så hittade väl lite smått och gott iallafall. Fikade på NK och sen åkte vi runt på affärerna och kollade lite.
Avslutade dagen med att åka på bandy på arenan och se Edsbyn - Ljusdal, in i kylan på sommaren men härligt var det. Och på med vinterjackan också, fick tyvärr inte igen den men förhoppningsvis får jag ihop den till vintern annars vet då inte jag. haha!
 
Inte långt kvar tills lillen kommer, förhoppningsvis.. Man ser alla andra få 2-3 veckor tidigare eller dom som går över  tiden men jag hoppas jag är en av dom första iallafall. Kommer bli ovant att vara ensam sen, eftersom lilla Zeke måste flytta till Simon innan lillen kommer, han som varit hos oss i 3 år. lite tråkigt men finns inte mycket att göra åt när han inte går ihop med barn. :/ Men jag vet att han kommer få det bra där, och han är ju inte långt ifrån oss heller så det blir nog super ändå det där. :)
 
Går in i v 36 på fredag, så dagarna går fort. men först måste jag klara av arbetsförmedlingen i morgon, ska på nå infomöte halv 11... det är väl pina det men sen är de över, sen på fredag åker vi till Västerås till familjen där och firar lill snuttan som fyller 1 år :)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0