Nackspärr..

Äntligen fredag och nu är det bara några ynka få minuter kvar tills man får gå hem..
Sitter ensam inne på kontoret nu för alla andra har gått hem, så nu har man betat av lite jobb :)
 
Nackspärr börjar jag få också, eller så låg jag bara så oerhört konstigt inatt så jag har ont i nacken, typiskt. alldeles såhär vid helgen och allt.. Men han där hemma kompenserar det hela med att vi ska göra planka ikväll och äta chips. perfekt fredag :)
 
Börjar komma in lite mer och mer i jobbet iallafall, fått lära mig tullningar, och lite annat smått och gott idag, så förhoppningsvis sitter lite i bakhuvudet tills nästa vecka.. Men det är hur roligt som helst, ångrar inte en sekund att jag sökte tjänsten, trodde jag inte skulle få den ändå så det var ju en väldans rolig sak :)
 
Nae nu är det fredag, och slut för dagen!
 

dejt

vilken skön dag det varit idag, -5 grader så jag tog en promenad idag runt 2 med zeke, tänkte möta upp Martin som jobbade men fick ett sms över en dejt så de var bara att vända och åka ner på bolaget och inta lite pizza med Märta och Bo :)

satt nog där i över 3timmar och pratade om allt. så mysigt :)

åkte hem och nu ligger jag i soffan och myser med tända ljus. det är söndagar det :)

Lunchrast och jäkligt kallt

Sitter just nu på lunchrast, som vanligt denna tiden. lite att ta i med 42 minuter men, hade hellre gått hem tidigare på fredagar men, thats life.
Humöret är lite mer på topp nu, efter denna vecka.. Nytt jobb som är väldigt roligt, lärorikt och intressant.
Precis det jag vill hålla på med, så efter några veckor kan man förhoppningsvis köra själv :)
 
Sen en till sak också som händer framöver, så man får hoppas det blir av bara :) Så man kan sammanfatta detta år med en jäkligt bra start ;)
 
 
RSS 2.0