54 dagar

tiden går så fort, idag är de ynka 54 dagar kvar tills lillen är beräknad. eller ynka och ynka, de är väl långa nu om man tänker men de går ju så fort.

Martin börjar jobba om 1 vecka, märta fyller 1 och brorsan fyller 30, sen så är det lillens tur :)Jul. 26, 2013

efter en snabb visit till Västerås igår med svärföräldrarna. med fikapaus hos syster, mat på stan och shopping i Erikslund med svullna fötter och händer så somnade vi ovaggad igår kväll kan man säga. Men roligt var det :)

och idag blev det bad och skoj med systerbarna, Martin fick springa fram och tillbaka med Olle i båten och jag färgade håret på syster medans sen begav vi oss mot flugen för bad, tillochmed jag badade. haha :)

får se i morgon hur fint det är, ifall man kan bada då också eller hur det blir. tror nog lilleman trivdes också, slapp han jäsa i magen :p

äntligen

hemkommen ifrån en resa med mamma och syster till ullared, som var en otroligt rolig resa som jag gärna gör om. fanns så mycket saker man kunde köpa, och vi var ju in 4 gånger på måndagen med pauser emellan med mat och lite vila så de var de inga fel på :)

hittade mycket till gosen så nu har jag börjat ställa in allt i hans rum, fattas dock skötbord och säng där inne men vi ska snart på Ikea så då inhandlas de där :)

annars är badrummet snart klart, lite foder som ska dit och så, sen är det klart och man kan börja städa alla rummen så det blir fint igen. längtar :) hjärtat är så duktig som jobbar på och fixar, försöker hjälpa till med de jag kan iallafall fast man känner sig fortfarande dum som inte hjälper till mer men det är väl så nu.. åkte och plockade hjortron idag iallafall ute på en myr så de gick väl så än är jag inte bet :p

nu gör hjärtat jordgubbsMilkshake så nu ska jag njuta av den :) <3RSS 2.0