Sista veckan

Sista veckan på jobbet, vilket är lite sorligt men det är ju på 2 vis ändå. Sen är det dags att vara lite "ledig" tills fisen kommer.. Har mått så bra hittills med inga krämpor eller nå sånt, men det är nu det börjar kännas att man är gravid, tänkte på det en dag när jag skulle sova.. Fick världens halsbränna så Martin fick hämta bikarbonat och blanda med vatten och sen fick jag halvligga för att det inte skulle kännas, och jag kan säga att det hjälpte :) 
Sen ljumskarna ska vi inte prata om, att bara kunna vända sig om i sängen behövs ett helt kompani för att göra ungefär.. Känner mig mer eller mindre som en valross.. Men det tillhör väl graviditeten, och sen att man går upp i vikt det gör mig inget just nu, andra går upp och andra inte. Och mitt träningssug har nog inte varit starkare än nu kan jag säga, längtar sååå efter att få börja träna och DET är inte likt mig. 
 
Kl. 11 ska jag till Barnmorskan och kolla hjärtljud, och Martin ska följa med denna gång :) Tyckte lite synd om han förra gången då han inte följde med men nu så ska han få höra också :) Bara hoppas det ser bra ut :) 
 
Hade även en mysig lördag med Jenny och Märta med godan mat på 1921 som sen blev en pratkväll hos Jenny fram till kl. 01.00.. Märktes att vi inte hade träffats på längen, men det blir oftare nu när man kommer vara ledig på sommaren :) 
 
 
Anonym
2013-07-01 @ 16:45:49

Tror att du så väl behöver vila nu ett tag gumman ,förbereda hemma och dig själv . Du p Martin får ju njuta i fyra veckor nu först sen har du egentid tills klimpen kommer ;) så väl und allt detta Kram kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0