v29

Dagarna rullar på, är inne på näst sista veckan nu på jobbet. Eller 5 jobbdagar kvar efter denna dag bara, sen är det semester och allt vad det innebär med arbetsförmedlingen och försäkringskassan och allt. 
Håller just nu på att lägga in alla kontakter i vårt tullsystem vi har här, alla Norge adresser ska in i systemet så det blev jag som fick äran att lägga in dom, för att underlätta för de äldre här på jobbet sen så dom slipper ;) 
 
Utöver det, går vi in i vecka 29 idag och syster in i vecka 15 :) Det går undan här må ni tro. 
 

Du är nu i tredje trimestern och officiellt höggravid! Barnets huvud börjar få de rätta proportionerna i förhållande till resten av kroppen. Det producerar fett under huden som används som energikälla och har en isolerande funktion.

Du som är gravid känner förmodligen ett tryck på magen och mellangärdet nu. Du kan också ha problem med att äta en stor måltid, därför att din livmoder växer och tar upp mer plats. Halsbränna är inte ovanligt från och med nu och framåt. Små måltider ofta är ett bra råd. Mediciner kan användas, men bara efter att ha rådgjort med läkare eller barnmorska.

Fostrets längd: ca. 36 cm.

Fostrets vikt: ca. 1350 g 

 

kör igång igen.

första veckorna hade jag väldans problem med förkylning och allt dedär, flera veckor.. Sedan avtog det, framtills för någon dag sedan och nu är det kört. hostar, nyser och täppt i näsan, ja man tackar.. barn baciller från ungarna bus tror jag bestämt :p

skrev upp en lista som kan vara bra att ha för att se vad man behöver köpa tills lillen kommer och jag kan ju säga att jag själv blev paff och inte allra minst martin när vi såg hur mycket det blev :p men kan nog avverka en del i ullared och i Västerås kommande veckor
längtar :)rullar runt

märks så väl nu att det börjar bli trångt i magen för lilleman, nu är det inga sparkar man känner längre utan nu bluffar han och härjar på så de känns som allt ska förflytta sig typ.. haha.
Han har även fått mig att halvsova inatt, sov jag på sidan som jag älskar att göra då härja han som fasen, så ville inte han ligga och sov jag på ryggen så fick ja ont istället, det är nu dessa problem börjar dyka upp :p

så idag känns det trögt och trött är jag. leanders är hemma hos oss denna vecka också så det blir mys hos mor och far och fiske med älsklingen vid flugen denna vecka istället :) ska bli skönt att få komma hem mot slutet och ha en toa och kunna städa allt.. för nu är det verkligen skitigt hemma.
känner mig rätt så taggad på semester också känner jag, städa garderober, skafferi och bara vara. De längtar jag till :)RSS 2.0