Aug. 24, 2014

söndag och bara slappdag. var ut på en promenad i morse en sväng men nu är det min tur att vara förkyld...
så det är tur att alwin är så snäll som man är så man klarar av Han :)

åkte till Bollnäs igår och inhandlade tapet till juniors rum, och han älskar den verkligen! så fort han vaknar eller är inne i vardagsrummet så kryper han till väggen och känner på alla djuren :) godingen!


hade egentligen kollat på en annan tapet men den gick på 480kr/rullen men så hittade jag denna på rusta för 149kr/rullen. kap :) så på 1,5timme så var tapeten uppe och de första som kom upp var alwins söta pekfinger, haha. han visste att de var nå nytt :)

denhär veckan ska jag och Sofie till Söderhamn till Lovisa och Ella, handla lite kläder och så hade jag tänk :) sen på torsdag ska jag klippa mig, får se hur de blir..

Aug. 21, 2014

denna vecka har de inte hänt nått här, bara vart inne å inte gjort nått med andra ord.

idag blev det iallafall lite svampplockning men det fanns ju inte överdrivet mycket om man säger så, men däremot blev blåbär å vi hade ju inte med plockarn såklart!


Alwin fick tag på puderburken idag, jag var i köket och så kom han utkrypandes med puder i ansiktet så då hade han lekt lite inne på toan ;)

måste även säga att vi har satt han på pottan morgon och kväll nu i 3 dagar å han både pinkar och bajsar där :D just nu iallafall, säkert något dom går över :p haha

Aug. 18, 2014

hemma från en underbar helg i västerås med firande av en liten 2åring som fick så fina presenter. nästa gång är det lars tur att fylla och sen min lilla goding!


idag regnar det men jag har ändå vart ute och gått en svänga och kl. 15.00 ska jag till sjukgymnasten så får se om jag drar med mig junior dit också :)pappa och junior kollar på hästar 💞
RSS 2.0