Jan. 27, 2014kvällsvecka för hjärtat denna vecka så då får jag och junior mysa själva..
är fortfarande snorig, både jag och alwin.. men alwin är nästan helt frisk så bara jag kvar, lite segt att sitta inne.. vill vara ute å gå, hälsa på folk å åka bil men är hellre inne så vi kurerar oss på bästa vis först.

junior sover sen kl. 20, försöker vänja av han igen att han inte ska sova i vår säng. när han var sjuk så var närhet de enda som fick han att somna så han låg i vår säng då så de var inte lätt att få han att somna i sin säng men nu sover han, men vaknar väl snart då det har gått 2 timmar.

fortfarande håller utvecklingsfasen på men jag försöker hålla ut för den ger väl med sig snart hoppas jag :)
å varje morgon när man får dedär flinet av junior så släpper allt att man vart upp 100 gånger å är trött så då vill man bara gosa ner sig å pussa sönder han <3

Jan. 23, 2014

var till BVC i fredags med lillen så han växer och växer den lille krabaten.. efter de spontanåkte jag,mamma å pappa till västerås för att hälsa på å mysa..

kom hem å då blev både jag och junior sjuk, feber och ont i halsen :( men nu har febern lagt sig men vi är fortfarande förkylda å jag är hostig :( ingen smak har jag heller så det suger :(sjuklingen fick mysa i pyjamas hela dagen igår å i förrgår.


en liten piggelin i måndags.

Jan. 15, 2014hjärtats favorit

åkte och handlade i alfta tidigare i morse så slapp jag klä på alwin alla kläder så han fick vara hemma med pappa han :)
innan jag skulle åka så hade junior skitit. ner sig, upp på ryggen och genom kläderna så då var de bara att skynda sig åka så Martin fick ta hand om det ;) haha

köpte hårfärg så jag färga bort det blonda så nu ska håret få vila ett tag.. och Nutella :) ska göra nutellaglass i morgon så Jenny å Märta får mumsa i sig.:)

på fredag är det dags för BVC också, ska bli roligt å se hur stor han är nu, är verkligen längden den lille sticker iväg på.. allt går ju så fort, har fixat med dop å så nu också så korten har kommit så nu ska vi bara köpa frimärken å skicka ut dom sen så :)
bättre sent än aldrig :p

RSS 2.0