Hänt väldigt mkt sen sist

Det kan man säga.. 
Tog med oss Alwin ut på en liten båttur, dagarna innan olyckan. Och den uppskattades Branog :) 

Sen så kom helgen då han var nyvaken, jag satte ner han på golvet och det första steget han tar, kliver han på en bok och boken blir hal under foten så den åker bakåt å andra benet framåt å vrider till det snett och bryter lårbenet.. 
Kände på engång att de va nå fel eftersom det knakade i låret när jag höll i han :( 
Rädslan och chocken hos lilleman kan man knappast ta miste på ❤️

Men efter otrolig snäll personal och ambulansförare och allt så gick det såå bra som det kunde bli just då, han sövdes och dom satte tejp runt båda fötterna som skulle hålla upp dom i en ställning, en såkallad sträckbår. Med vikter på ena sidan som skulle dra ut frakturen. 

Lilla älsklingen ligger på uppvaket å vi sitter där ❤️ 
Första 2 dagarna låg han med benen sådär som ett V, tills Martin ifrågasatte varför han ligger sådär, eftersom det knappast är en naturlig ställning och jag sa till han flera gånger att han skulle sluta eftersom dom är läkare och vet nog bättre än en liten industriarbetare gör... Men efter mycket om och men kom det in 6-7 st läkare och konstaterade att SÅDÄR ska det INTE se ut så dom ändrade position på engång! Tänk vad rätt min sambo kan ha ibland! 



Men en glad skit fick vi ändå och efter 6 dagar på sjukhus kunde vi få transport hem med sträckbåren och fortsätta behandlingen hemifrån. 
Väl hemma så fanns underbara mamma å pappa å väntade och sen kom världens bästa Sofie och ninnie över! ❤️ har inte ord nog som kan tacka för allt ni gjort ! 


❤️ 
Så dagarna gick... 



Sen var dagen kommen, då vi skulle få åka å röntga och kolla om det såg bra ut. Måndag den 29 juni. 
Gubben ligger i ambulansen.. 

Det såg bra ut och pappa fick äntligen ta upp han och krama han igen!! 
Trodde han skulle ha mer muskler än vad han hade, för när vi kom hem kunde han inte ens sitta, knappt hålla nacken stadig eller nått så de var som att få en 6 månaders bebis igen. 
Men nu 2 veckor efter detta så kryper han, ställer sig och går enstaka steg.. Vilka framsteg alltså!! På bara 2 veckor! ❤️❤️❤️ tur man har semester och får ha all ledig tid tillsammans med denna lilla herre! 🌸😘❤️




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0