Utgång på Lobby

Jag vet inte vilken blogg jag skall ha än, denhär eller devote? Men jag ska försöka använda denhär ett tag nu för att få reda på om denhär är bättre eller inte. det återstår att se, men nu får ni läsa om mitt liv på denna blogg istället.

Igår blev det utgång här i Sandviken med Linda & Pernilla, blev lite förfest här hos mig då det blev lite tjaffs men det löste sig till slut. Jag & linda var dom enda som inte blev inblandat i någonting så vi klarade oss rätt bra, den lilla flickan försvann ca 10 min och kom tillbaka och var helt dö ungefär, med ett annat ord var hon så packad så hon höll på och däcka..

Men hon redde upp sig och vi drog oss mot Roberts bror på lite fest, där träffade jag även deras katt Stina. en liten skygg sak men söt var hon. sen drog vi oss ner till Lobby och kom in när det var ungefär 1½timme kvar så vi hann se EMD lite, eftersom det var egentligen dom vi skulle ut och se men det var väl ingenting att hurra för egentligen. betalade 80spänn för 1½timme, lite dyrt men fest var det så.

Jenny däckade ungefär inne på Lobby så jag fick överta deras 2 drinkar som Hampus nyss hade köpt så det var ju kul, så det var bara att svepa dom och dansa. Lyckligtvis lyckades jag stå precis bredvid dom då när hon blev spysjuk så jag fick dom, jag har turen på min sida ungefär. haha!

ungefär såhär såg vår lördagskväll ut, bättre lördagskväll går det nog inte att få. <3

// Stina
RSS 2.0