Dagarna springer, liksom bloggen

Man kan tro att man kommit till en kyrkogård när man kommer in till min blogg, så dött har det varit nu ett antal veckor eller två, men det är sånt man får stå ut med. Har inte haft så mycket att dela med mig av, eftersom jag inte har nått intressant liv kanske?

Låter väldigt tragiskt att säga, eller så är det bara det att jag inte vill eller kan skriva ut allt här? Nae vet faktiskt inte vad det beror på, kanske på att man börjar ge upp bloggandet?

Ibland kommer suget då man vill skriva lite och vara mer aktiv, men ibland vill jag bara slippa bloggandet själv och läsa andras - Så enkelt och bra.

Denna helg har det hänt lite iallafall, syster kom hem i Fredags med Ollepolle. Så då vart det en massa Ollemys för fulla muggar och har knappt släppt hans blick när han varit vaken, inte bokstavligt sagt men nästan.. Vilket resulterade i lite gulliga bilder jag och syster knäppt. Den där "lilla" mysungen.. 

  
  
  

Allt går så fort så man nästan inte hinner med, snart är det sista april och då åker jag och M. ner till Sthlm för att fira det där med våra små turturduvor, sen fyller jag år och sen är det dop för lillen..

Vem vet när nästa inlägg kommer?

Ella
2010-04-19 @ 17:08:59
URL: http://ellinoranderssson.blogg.se/

Ja, det hade ju varit roligast om han spelade kvar.Tack så mycket, vad glad jag blir :) Nej, det är inte alls långt kvar, är beräknad till den 12 juni, så mindre än två månader. Har inte tagit reda på kön, så är bra nyfiken på vad det är för någon som är där inne

Ella
2010-04-19 @ 20:59:03
URL: http://ellinoranderssson.blogg.se/

Ja, det är ju det :)

Nja, vi har funderat lite bara, men får se sen när den lilla kommer ut vad det är för någon och vilket namn den passar till :P

Sofie
2010-04-19 @ 21:52:57
URL: http://Sofiejonsall.blogspot.com

Åhh längtar..

Jösses som jag saknar dig stinaflina!! <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0