Ny soffa

Efter ett jobbpass på 5 timmar idag, en kortis med andra ord. Vilket var rätt så skönt egentligen.. Iallafall så åkte jag och älskling till Bollnäs vid 15.30 ungefär för att kolla ut någon soffa till lägenheten.

Har kollat runt lite på blocket men inte hittat någon fin, och inte heller på jysk för dom tyckte Martin var lite för liten när vi väl provsatte oss. Så vi åkte in på Trosells (?) roligt namn.. men där hittade vi iallafall en fin soffa som vi klingade direkt. Första han sa; Vill ni ta med soffan på engång hem eller hur vill ni göra?

Men inte hade vi tänk köpa en soffa just NU, och inte heller trodde vi att vi skulle hitta en så fort. Så vi fick fri hemkörning imorgon till lägenheten så då börjar det likna något :D SKa tillägga från Bollnäs till byn, inte illa pinkat.

Så i morgon fick jag hoppa in lite extra också på kvällen så det blir en 5 timmars kväll i morgon med, och 5 timmar på förmiddagen. Så jag tjänar väl in pengarna som jag la ut på soffan idag.. :)

Har fortfarande ingen bild, så det blir ett tråkinlägg. Kommer väl en massa sen om ett tag, så då kommer ni få nog av bilder på lägenheten, därför får ni se lite ifrån norgeresan vi gjorde..


Vårt kök i stugan

Min första Torsk, på 3 kg..

Simons största fångst, en Torsk ;) haha.

Efter 3;dje dagen kom den största fångsten, Simons 8 kgs Torsk.
Medans baby bara fick en på...

5,2 kg.. Även om hans såg större ut så vägde den 2,8 kg mindre.

Sen var det bara att börja filéa, efter den största fångsten på hela resan. men vi hade ändå nästan lika mycket med oss in varje dag, så efter 2-3 timmar i renseriet så fick man andas ut och duscha av sig all lukt..


Hoppas ni njöt av dom mysiga bilderna ;) haha, dock så glömde vi knäppa bild på min största som jag fick.. Vi trodde att 3kgs torsken skulle bli min största men jag fick faktiskt en på 5kg. Vilket jag är otroligt stolt över :)

Fler bilder kommer någon annan dag, så ni får se hur vi bodde och allt.

RSS 2.0