Kortis veckor

Jag älskar verkligen korta veckor..

Det är nu man inser att man ska vara glad för det man har, och just för att jag är på praktik just nu så inser jag hur himla bra jag hade det som gick hemma och sökte jobb och bara slappa - haha!
Fast det är just nu man också inser vilken dålig dygns rytm man hade, gick och la sig vid 01.00 och vaknade vid 11.00 - Istället för nu, somnar som en stock innan kl. 22.00 och upp och hoppa vid 07.00 på morgon, förstår ni då hur skönt det är att få somna en Fredag kväll och veta att ingen klocka kommer ringa? Lovely!

Så imorgon slutar ungarna 11.50, så som jag gör, eftersom jag har kort dag då, vilket innebär ingen fritids - YES BOX!
Idag blev det också en kort dag kan man säga, hade ett inplanerat "Möte" med arbetsförmedlingen idag, som bestod av avslutning för Aktiv Ungdom. Var tydligen 3 månader sen vi började med Aktiv Ungdom, så idag var det avslutning på IP kl. 13.30, så vi bowlade och fikade, skit kul må jag säga. Inte alltid man träffar dessa folk, så det är kul ibland att ses, men synd att de är över nu.. Men det kommer väl flera möjligheter :)

Och jag har nu 4 veckor kvar ungefär på skolan på praktiken, och vet inte ifall jag ska fortsätta eller hur jag ska göra.. Det är kul där, men onödigt eftersom det inte leder någon vart.. Men en bra erfarenhet och bra kunskaper, och bra för CV - Men en fortsättning? nae dom får nog kalla in mig som extra isåfall om dom behöver mig ;)En tanke som slog mig idag, är att min lilla gubbe nu väger 7500g, och är 4 månader.. Han ska döpas i Maj, och då är han 6 månader, och hur mycket väger inte den lilla då (?) Och jag ska stå och hålla i han under hela tiden,
Gissa om jag måste börja träna armarna på gym nu?


Min underbara syster och Ollepolle 

RSS 2.0