v29

Dagarna rullar på, är inne på näst sista veckan nu på jobbet. Eller 5 jobbdagar kvar efter denna dag bara, sen är det semester och allt vad det innebär med arbetsförmedlingen och försäkringskassan och allt. 
Håller just nu på att lägga in alla kontakter i vårt tullsystem vi har här, alla Norge adresser ska in i systemet så det blev jag som fick äran att lägga in dom, för att underlätta för de äldre här på jobbet sen så dom slipper ;) 
 
Utöver det, går vi in i vecka 29 idag och syster in i vecka 15 :) Det går undan här må ni tro. 
 

Du är nu i tredje trimestern och officiellt höggravid! Barnets huvud börjar få de rätta proportionerna i förhållande till resten av kroppen. Det producerar fett under huden som används som energikälla och har en isolerande funktion.

Du som är gravid känner förmodligen ett tryck på magen och mellangärdet nu. Du kan också ha problem med att äta en stor måltid, därför att din livmoder växer och tar upp mer plats. Halsbränna är inte ovanligt från och med nu och framåt. Små måltider ofta är ett bra råd. Mediciner kan användas, men bara efter att ha rådgjort med läkare eller barnmorska.

Fostrets längd: ca. 36 cm.

Fostrets vikt: ca. 1350 g 

 

RSS 2.0